de camping

Wij zijn Karel en Marije van der Vliet en wij heten u hartelijk welkom op de site van onze camping. Wij hopen u natuurlijk ook een keer welkom te kunnen heten op de camping zelf.

De T-tuin

Camping de T-tuin ligt net buiten het dorp Vlagtwedde in de provincie Groningen.  Vlagtwedde noemt zichzelf het hart van Westerwolde, een prachtig gebied voor natuurliefhebbers. U kunt hier wandelen en fietsen naar hartelust. Wij hebben voldoende routes voor u klaarliggen.Ook kunt u vissen en varen in het Ruiten A-kanaal, direct naast de camping.

De camping-plaatsen

De plaatsen die wij u bieden zijn 120 m2  groot. Op elke plaats is een stroomaansluiting van 10 A en de plaatsen zijn afgeschermd door een kleine haag. Op elke plaats kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Verhuur Chalet

U kunt bij ons het chalet huren. onderstaand vindt u de huurprijzen en de toebehoren voor het chalet. Ruim chalet voor 5 personen. Beddengoed en keukendoeken zijn aanwezig. Ook is er een koffiezetapparaat en Senseo, waterkoker, koelkast, televisie met dvd speler en een eigen picknicktafel aan de achterkant van het chalet. Prijzen excl. toeristenbelasting €1,00 pppn Extra nacht: €40 Schoonmaakkosten: €25
weekend Vr t/m Ma Midweek Ma t/m Vr Week
mrt, apr, mei, juni, sept, okt €125 vertrek Zo: €110 €175 €300
juli, aug €210 €375 Za t/m Za
pasen 4 nachten €210
Pinksteren 3 nachten €160
hemelvaart 4 nachten €210