De Camping

Kampeerplaatsen

De plaatsen die wij u bieden zijn 120 m2  groot. Op elke plaats is een stroomaansluiting van 10 A en de plaatsen zijn afgeschermd door een haag. Op elke plaats kunt u gratis gebruik maken van wifi. De auto mag bij uw caravan staan. Wij hebben geen verharde ondergrond voor uw voortent, want u mag zelf kiezen hoe u de caravan plaatst.


Aankomst en vertrek

Als u komt, kunt u vanaf 14.00 op uw plek terecht. Wij vragen u op de dag van vertrek de plaats om 12.00 leeg te hebben. Dit en nog meer kunt u teruglezen in ons regelement

Kano’s & (loopband)fietsen

Zolang u bij ons kampeert kunt u gratis gebruik maken van onze kano’s. Voor het huren van (elektrische) fietsen kunt u terecht bij Arjan Borgers. Hij heeft de service dat hij ze op de camping komt brengen en halen. Voor wie echt een keer iets anders wil, verhuren wij loopbandfietsen. De loopband van de sportschool, maar dan op de fiets.

Toiletgebouw

In 2021 hebben wij een (voor ons) nieuw toiletgebouw geplaatst. Hierin bevinden zich 4 toiletten, 1 urinoir, 4 douches, waarvan twee met aparte wasgelegenheid, 2 ruimtes met enkel koud water, chemisch toiletstortplaats en tenslotte een ruimte met wasmachine, droger en minibieb. Alles geheel overdekt met twee afwasplaatsen onder het dak.

Foto's van Sanitair op de camping