Kampeerreglement

Kampeerreglement camping “De T-Tuin”

Wat fijn dat u bij ons komt kamperen. Wij laten u weten wat wij graag zouden zien, om de camping voor u en anderen gezellig, schoon en netjes te houden.

Aankomst

Als u bij ons huis de hoek om komt dan kunt u in de berm (rechts) parkeren. Zou u zich dan eerst even willen melden? We schrijven u in (met koffie/thee) en laten u dan de plek zien die voor u is, of de plekken waaruit u kunt kiezen. Daarna kunt u zich in alle rust installeren en zijn wij weer beschikbaar voor anderen.

Grondzeil

We begrijpen dat u in uw voortent iets op de grond wilt leggen, maar wij kunnen niet toestaan dat dit plastic of gronddoek/anti-worteldoek is. Gasten die na u komen willen wij ook zoveel mogelijk een groene plaats aanbieden.

Gasten

Uw gasten zijn onze gasten en wij heten ook hen van harte welkom. De auto waarmee zij komen, graag buiten de camping parkeren. Wilt u ons laten weten als u gasten krijgt?

Huisdieren

Uw hond/kat hoort er natuurlijk helemaal bij, maar buiten de caravan graag aangelijnd. Uw hond is waarschijnlijk de vriendelijkheid zelve, maar er kunnen ook kampeerders zijn die niet zo gek op honden zijn. De dieren graag buiten de camping uitlaten en een evt. ongelukje op de camping zelf even opruimen.

EHBO & AED

We hopen het natuurlijk niet, maar een ongelukje kan altijd gebeuren. Er hangt een EHBO-kist onder het afdak van het toiletgebouw. Hier hangt ook de AED.

Vertrek

Hoe prettig u het hier ook zult hebben, er komt een dag van vertrek. Op deze dag vragen wij u om voor 12.00 de plaats leeg te hebben. Wilt u de avond voor vertrek tussen 19.00 en 20.00 komen afrekenen? Als u op maandag vertrekt dan graag op zaterdag afrekenen.

Annuleren/eerder vertrekken

Soms kan een vakantie onverwacht niet doorgaan en vaak is de reden daarvoor absoluut niet leuk. Daarom adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering brengen wij kosten in rekening:
Tot 14 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren. Daarna brengen wij 25% van de totaalprijs in rekening.
De totaalprijs is excl. toeristenbelasting.
Bij eerder vertrek dan de door u genoemde datum rekenen wij de hele periode.