Wat een fantastische leuke kleinschalige camping hebben jullie en wat werken jullie er hard voor. We hebben 2,5 week mogen genieten van jullie enthousiasme, jullie gastvrijheid en de mooie omgeving. We wensen jullie heel veel succes en ook heel veel gasten op jullie mooie locatie. Hartelijke groet en zeker tot een volgende keer, Jan en Annie Wonnink Leuvenheim.

Annie Wonnink

juli 5, 2015

Van 4 t/m 8 oktober hebben we op een mooie plek gestaan. Uitstapjes gemaakt naar papenburg en Aschendorf. We hebben familie wonen in Vlagtwedde, die het drukke westen zijn ontvlucht. Het weer was prima, leek wel zomer (Indian summer). Mevr. van Vliet was in verwachting, zijn benieuwd wat het is geworden. Wellicht voor herhaling vatbaar!!!

P.J. Lokkart

oktober 26, 2013

Aanrader.Mooie ruime plaatsen.Keurig toiletgebouw(goeie warme douche).Goeie ligging t.o.v wandel en fietsroutes.Kortom een camping waar je weer terug zou komen.

Familie Postmus

mei 25, 2015

We hebben twee weken doorgebracht op camping De T-Tuin. We werden gastvrij ontvangen door Marije en Karel. De camping heeft ruime plaatsen en schoon sanitair. Fijn gefietst in een verrassend mooie omgeving. Veel plezier gehad van de informatiemap die we bij aankomst kregen, vol met fiets- en wandelroutes, tips voor een dagje uit en adressen. De camping is zeker een aanrader. Gr. uit Valkenswaard

Piet & Diny

augustus 12, 2010

Afgelopen week 20-24 juni nog wat extra tijd om er op uit te trekken – en waar kwamen wij terecht – from all places in Vlagtwedde. Een hartstikke leuke kampeerervaring en de leuze – verrassend leuk , in een mooie omgeving – is niets teveel gezegd. Kleinschalig en daardoor extra gezellig. Voor inkopen is Vlagtwedde zelf een uitstekende locatie met voor de lekkere trek ook voldoende keuze en gelegenheid. Wat ons vooral aanstond was dat onze hondjes zich ook heerlijk lokaal konden vermaken en door de baasjes ook “om de hoek”konden worden uitgelaten” en een heerlijke frisse duik konden nemen. Een top ervaring op een top locatie. Ook Herman nogmaals bedankt voor de mooie plek.

Fa. De Jong

juli 20, 2021

3 dagen en nachten genoten op uw mooie knusse camping. Vissen, wandelen en fietsen en natuurlijk lekker luieren op de camping zijn ons goed bevallen. Veel succes verder en wie weet, tot ziens !

Fa. Polling

mei 9, 2018

Lieve fam. van der Vliet, Wat een heerlijke tijd hebben we hier bij jullie op de T-tuin gehad. We waren nog nooit in de provincie Groningen op vakantie geweest, maar in deze korte periode van 6 dagen hebben we het zeer zeker naar onze zin gehad. Wat een prachtige afwisselende omgeving is het hier. Veel gefietst en een hoop bijzondere leuke, mooie dingen gezien... Op de camping zelf is het ontspannen vertoefen... Niets moet, alles is gewoon prima voor elkaar. De heerlijke douches, ruime plekken en alle voorzieningen zijn er. We willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid en we wensen jullie nog een paar prachtige jaren in goede gezondheid op jullie prachtige plekje. Groetjes van fam. Lugthart

fam. Lugthart

juli 23, 2021

Lectori Salutem Al een aantal jaren kom ik op de mini-camping de T-tuin, die ik als laatste pleisterplaats gebruik, voordat ik als rondreizende kampeerder, weer naar huis ga. Het is ongeveer 3 uur rijden (met caravan over de afsluitdijk) om weer thuis te zijn, Dat levert mij vaak de reactie op "waarom ga je zo dicht bij huis nog een nacht op een camping staan?" Heel bewust antwoord ik dan "om te onthaasten"! Na een rondreisvakantie van zo'n 3000 tot 6000 km wacht thuis het huishouden en andere werkzaamheden. En bij jullie op de T-tuin kan ik onthaasten, het lijkt wel of het jullie motto is! Mijn vakanties vallen vrijwel allen buiten de schoolvakanties, want ik mijd liever de drukte, ook al kan ik van mensen en kinderen genieten. Vorig jaar 2021, heb ik door de (i.v.m. Covid) gesloten grenzen mijn vakantiereizen overgeslagen. Nederland was zomaar vol met Nederlandse kampeerders, die meerdere weken achter elkaar op één plek staan. Daar voel ik mij ongelukkig bij, ik denk echt dat ik nomadenbloed heb, Ook reserveren voor een camping voelt al niet lekker. De trend echter lijkt die kant op te gaan, en dat is heel vervelend als je 's morgens nog geen idee hebt waar je heen zal reizen. De dwang dat je dan ook op die plaats moet komen valt mij zwaar, want door omstandigheden kan de reis wel eens anders lopen. (dan bedoel ik door Pech, leuke bezienswaardigheden die je plots kunt bezoeken, interessante mensen waar je mee in gesprek raakt en je uitnodigen,) Dat avontuur raak ik kwijt door tevoren een kampeerplaats te boeken. Toch heb ik begin juli dit jaar een lang weekend gereserveerd op de T-tuin, om een familielid de charme en de rust van Vlagtwedde en omgeving te laten proeven. Het werd evengoed een druk programma met historische plekken, die mij vroeger niet aanspraken met geschiedenisles. (Die stomme overhoringen op school van alleen de jaartallen, maken van geschiedenis een "heel naar" vak.) Maar eindelijk begrijp ik nu meer van de 80-jarige oorlog. (Burcht Wedde en waarom Bourtange gebouwd was, en over bisschop "Bommen Berend") Er kwam meer op ons programma, dan verwacht. Helaas een nachtje aan het verblijf vastplakken, was niet eenvoudig, maar Marije heeft enorm haar best gedaan om dat voor ons te regelen. (Ook al moesten we daardoor van plek verkassen). Zo konden we nog iets meer uit ons weekend halen, zodat het wel op een week leek. Tot slot wil ik mijn waardering voor de nieuwe sanitaire voorzieningen uitspreken. In vergelijk met de oude situatie is het een enorme verbetering, en het ziet er netjes uit. Wel mis ik warm water in de wasruimten die op de kopzijden van het gebouw zijn. Ik scheer ouderwets met kwast, zeep en scheermes, wat niet goed gaat met koud water. Maar de 2 buitenste doucheruimten hebben een wastafel waar wel warm water aanwezig is. Het was fijn om weer even in Vlagtwedde geweest te zijn

Hans van Zalinge

juli 19, 2022

Erg leuke camping. Niet groot maar alles is er wat je nodig hebt. Zeer gastvrije eigenaar. Prachtige omgeving, dicht bij Bourtange en andere mooie plaatsen. Bij warm weer is de plas bij Sellingen een aanrader. Erg veel mooie fietsroutes. In Vlagtwedde is het Turkse restaurant, de Sultan fantastisch. Wij hebben bij de T-Tuin een heerlijke tijd gehad.

Fam. Bakker

juli 31, 2019

Schrijf zelf in ons gastenboek!