Wat een fantastische leuke kleinschalige camping hebben jullie en wat werken jullie er hard voor. We hebben 2,5 week mogen genieten van jullie enthousiasme, jullie gastvrijheid en de mooie omgeving. We wensen jullie heel veel succes en ook heel veel gasten op jullie mooie locatie. Hartelijke groet en zeker tot een volgende keer, Jan en Annie Wonnink Leuvenheim.

Annie Wonnink

juli 5, 2015

Van 4 t/m 8 oktober hebben we op een mooie plek gestaan. Uitstapjes gemaakt naar papenburg en Aschendorf. We hebben familie wonen in Vlagtwedde, die het drukke westen zijn ontvlucht. Het weer was prima, leek wel zomer (Indian summer). Mevr. van Vliet was in verwachting, zijn benieuwd wat het is geworden. Wellicht voor herhaling vatbaar!!!

P.J. Lokkart

oktober 26, 2013

Aanrader.Mooie ruime plaatsen.Keurig toiletgebouw(goeie warme douche).Goeie ligging t.o.v wandel en fietsroutes.Kortom een camping waar je weer terug zou komen.

Familie Postmus

mei 25, 2015

We hebben twee weken doorgebracht op camping De T-Tuin. We werden gastvrij ontvangen door Marije en Karel. De camping heeft ruime plaatsen en schoon sanitair. Fijn gefietst in een verrassend mooie omgeving. Veel plezier gehad van de informatiemap die we bij aankomst kregen, vol met fiets- en wandelroutes, tips voor een dagje uit en adressen. De camping is zeker een aanrader. Gr. uit Valkenswaard

Piet & Diny

augustus 12, 2010

Afgelopen week 20-24 juni nog wat extra tijd om er op uit te trekken – en waar kwamen wij terecht – from all places in Vlagtwedde. Een hartstikke leuke kampeerervaring en de leuze – verrassend leuk , in een mooie omgeving – is niets teveel gezegd. Kleinschalig en daardoor extra gezellig. Voor inkopen is Vlagtwedde zelf een uitstekende locatie met voor de lekkere trek ook voldoende keuze en gelegenheid. Wat ons vooral aanstond was dat onze hondjes zich ook heerlijk lokaal konden vermaken en door de baasjes ook “om de hoek”konden worden uitgelaten” en een heerlijke frisse duik konden nemen. Een top ervaring op een top locatie. Ook Herman nogmaals bedankt voor de mooie plek.

Fa. De Jong

juli 20, 2021

3 dagen en nachten genoten op uw mooie knusse camping. Vissen, wandelen en fietsen en natuurlijk lekker luieren op de camping zijn ons goed bevallen. Veel succes verder en wie weet, tot ziens !

Fa. Polling

mei 9, 2018

Schrijf zelf in ons gastenboek!