gastenboek

Ons gastenboek

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ervaringen van tevreden gasten die u reeds voor gingen. Bent u ook op onze camping te gast geweest en wilt u zelf uw ervaringen inzenden? Vult u dan s.v.p. het formulier onderaan deze pagina volledig in. Na ontvangst van uw ervaringen plaatsen wij deze dan z.s.m. op onze website.

Referentie: Annie Wonnink

Wat een fantastische leuke kleinschalige camping hebben jullie en wat werken jullie er hard voor. We hebben 2,5 week mogen genieten van jullie enthousiasme, jullie gastvrijheid en de mooie omgeving. We wensen jullie heel veel succes en ook heel veel…

lees het volledige bericht

 

Referentie: Familie Postmus

Aanrader.Mooie ruime plaatsen.Keurig toiletgebouw(goeie warme douche).Goeie ligging t.o.v wandel en fietsroutes.Kortom een camping waar je weer terug zou komen.

lees het volledige bericht

 

Referentie: P.J. Lokkart

Van 4 t/m 8 oktober hebben we op een mooie plek gestaan. Uitstapjes gemaakt naar papenburg en Aschendorf. We hebben familie wonen in Vlagtwedde, die het drukke westen zijn ontvlucht. Het weer was prima, leek wel zomer (Indian summer). Mevr….

lees het volledige bericht

 

Referentie: Fam. Hoekstra

Zomer 2012 waren we 3 weken op camping de T-tuin. Het weer zat niet mee, maar er is genoeg te beleven in de omgeving en bij droog weer is er een prachtige fietsomgeving. De camping is rustig en het sanitair…

lees het volledige bericht

 

Wilt u ook uw ervaringen opgeven??

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Datum van uw verblijf

Uw website

Uw bericht